Mac Manus El Installationer A/S - Månedens Sponsorprofil Maj - Juni 2018

 

Integritet, Professionalitet, punktlighed og kvalitet er de nøgleord der kendetegner Mac Manus A/S - en af Gilleleje's førende el-installatører

Mac Manus udfører alle typer af installationsopgaver for virksomheder, det offentlige samt for private. En af Mac Manus' signaturer er at man ofte tænker i alternative baner til fordel for både kvalitet, leveringshastighed samt de penge der måtte være til rådighed til et givent projekt.

Gennem flere år har Mac Manus oparbejdet en stor erfaring med ting som:

- Smart hjem, hvor du kan styre lys, varme osv via din mobil, uanset hvor i verden du opholder dig

- Varmepumper

- Køkkener, hvor alt fra nye installationer, belysning, udskiftning af gamle installationer mv udføres

- Erhverv, hvor Mac Manus løser alt fra fejlfinding og reperation af produktionsanlæg, lysopsætning på bygninger, parkeringsarealer samt udførelse af installationsarbejde i fabrikshaller med mere.

Mac Manus er en af GFKs mangeårige samarbejdspartnere og har dermed været en engageret, interesseret og dedikeret sponsor. Så det er ikke kun på den faglige kompetence at Mac Manus skiller sig ud, men også som en væsentlig partner for lokalsporten i Gilleleje.

Så uanset hvilken el-opgave du står for at skal have løst, så synes vi at du skal tage fat i Mac Manus for en uforpligtende snak om hvordan de kan hjælpe med at finde en attraktiv løsning for dig eller for din virksomhed.

Kig forbi Mac Manus hjemmeside eller kontakt dem på en af nedenstående muligheder 

Mac Manus Installationer
Fiskebakken 3
3250 Gilleleje

eMail: jj@macmanus.dk
Tel: 48354171

Adresse

GFK, Idrætsvej 4
3250 Gilleleje

FIND OS

Vi er også på 

Sponsor

Sponsor