Ungdomsafslutning 2018

Lørdag den 27 Oktober holdt GFK, traditionen tro, ungdomsafslutning for klubbens mange talentfulde ungdomsspillere. Tæt på 140 tilmeldte spillere, trænere og holdledere var med til at starte dagen på stadion med en række (hæs)blæsende 5 og 8 mandskampe, hvor spillerne fik lejlighed til at teste talentet af på tværs af årgange og hold.

Herefter stod Mia, samt en række forældre, for det helt store frokost-traktement, hvor de blandt andet stod for grillning af GFKs legendariske stadionpølser - naturligvis serveret med lidt sundt tilbehør.

Efterfølgende blev der delt priser ud til de mange dygtige hold og spillere i kategorierne: Årets Fighter, Årets Spiller og Årets Fidus. Igen i år var det særdeles svært at vælge blandt de mange super-dygtige og talentfulde spillere, men se billederne herunder, hvem der løb med priserne i år.

Tak til spillere og trænere for en fremragende sæson, der både har budt på flere rækkevindere, en støt medlemstilgang, et pigehold der nu tæller over 30 talentfulde piger med meget mere. Nu starter vintersæsonen! 

  

  

  

  

 

  

  

Adresse

GFK, Idrætsvej 4
3250 Gilleleje

FIND OS

Vi er også på 

Sponsor

Sponsor