Velkommen til Gilleleje Fodbold Klub

Først og fremmest tak for interessen! Vi synes du skal læse lidt videre i nedenstående samt den vedlagte folder, hvor du vil få et indblik i hvad det vil sige at være med i en fodboldklub med en stærk sportslig profil, en stor vægt på fællesskab og det sociale aspekt – og ikke mindst en masse engagerede medlemmer, trænere og forældre.

Det er forlængst slået fast at fodbold drejer sig om mere end ‘blot’ fysisk udfoldelse. Det er en sport der aktiverer og styrker stort set samtlige muskler i kroppen samtidig med at den udvikler spillernes opfattelsesevne, overblik og evne til at træffe hurtige beslutninger. Altsammen færdigheder der kan bidrage til trivsel uden for fodbolden også. Vi synes derfor at du skal kigge forbi klubben til en prøvetræning eller evt tage fat i en af os trænere eller bestyrelsesmedlemmer.

Vores fokus på at skabe et positivt socialt engagement i og om omkring GFK forpligter! Vi er såedes meget bevidste om det sociale ansvar der følger med. Det betyder bl.a. at vi har en nul-tolerance overfor samt altid vil forsøge at skride ind i forbindelse med alvorlige drillerier, mobning, enhver form for diskrimination og anden form for upassende adfærd. Vi vil altid bestræbe os på at tage en samtale med de implicerede parter, men vil i yderste tilfælde sanktionere med bortvisning fra klubben. Dette gælder medlemmer, trænere, forældre samt alle andre med gang i GFK.

Download vores nye informations-folder her  

 

Adresse

GFK, Idrætsvej 4
3250 Gilleleje

FIND OS

Vi er også på 

Sponsor

Sponsor